Advisa eller Lendo? Vilken jämför privatlån bäst?


Listan över privatlån är uppdaterad:
2024-05-16.
Innehåller annonslänkar
Lendo bästa privatlå topplista
  • Ränta: 4,70% - 33,75%
  • Belopp: 10.000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 privatlån gratis!
  • Jämför kostnadsfritt - Svar inom 1min!
  • Accepterar betalningsanmärkningar!
Till privatlån →
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 6.98%. Ett lån på 200 000 kr kostar då 2032 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 292 653 kr. Ingen start-/aviavgift. 6.77% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2023-10-06. Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 33,75%. Räntespann mellan: 4,70%-33,75%.
Kommentar:
Ägs av Schibsted som även äger Blocket.se, Klart.se och Aftonbladet.

Advisa eller Lendo? Vilken är bäst? Vilken ska man välja och varför? Ja det är så klart en väldigt vanlig fråga hos våra besökare. Har man kommit fram till att man ska jämföra privatlån via en låneförmedlare så har man kommit långt i sin jämförelse – men hur väljer man då rätt låneförmedlare?

Det beror helt på vilka förutsättningar du har för att låna skulle vi säga. Gå in hos Advisa och titta vilka banker som dom jämför just nu och sedan gör du likadant hos Lendo. Då kan du får en överblick över vem av dessa som du tror har bäst förutsättningar för att ge dig bäst lån. Det viktigaste är att du jämför den effketiva ränta. Det vill säga vem av Lendo och Advisa kan förmedla ett lån med det bästa effektiva ränta?Jämför Advisa och Lendo först

Du kan börja jämföra Advisa och Lendo här ovan i listan. Klicka på knappen ovan för att se hela listan. Där kan du sedan enkelt jämföra vilken låneförmedlare som du tror är bäst för dig. Är det Lendo, Advisa eller någon helt annan?

Om Advisa

Advisa är en annan populär låneförmedlare för att jämföra och ansöka om lån i Sverige. Liksom Lendo, fungerar Advisa som en mellanhand mellan potentiella låntagare och långivare. Genom att samla in grundläggande information om användaren strävar Advisa efter att erbjuda en rad lånemöjligheter som bäst passar individens unika behov och ekonomiska situation.

En av de framstående fördelarna med Advisa är dess användarvänliga gränssnitt och enkelhet. Kunden kan snabbt se ett urval av lån och kreditmöjligheter från olika banker och finansinstitut på en och samma plattform. Detta eliminerar behovet av att söka igenom varje långivares webbplats individuellt, vilket sparar både tid och ansträngning. Det minskar även antalet kreditupplysningar på dig.

Advisa präglas av transparens och strävar efter att erbjuda opartisk och tydlig information om varje lånealternativ. Denna transparens gör det enklare för kunderna att fatta informerade beslut och hitta lån som är både fördelaktiga och hållbara i långa loppet. Genom att ge konsumenterna verktyg och resurser för att jämföra lån bidrar Advisa till en mer informerad och ekonomiskt ansvarsfull allmänhet.

Om Lendo

Lendo är en låneförmedlare som hjälper användare att jämföra och ansöka om lån. Genom att tillhandahålla en enkel och överskådlig tjänst kan kunder snabbt få en överblick över olika lånealternativ baserade på deras ekonomiska förutsättningar och behov. Lendo är inte en långivare i sig, utan fungerar som en förmedlare mellan kunden och ett antal banker och finansinstitut. Användare kan enkelt fylla i sina uppgifter och motta skräddarsydda lånerbjudanden. Detta underlättar processen och ökar chansen för att hitta det bästa lånet och att spara tid och pengar för kunden. Tjänsten strävar efter att göra låneprocessen så enkel, snabb och transparent som möjligt.


Senast uppdaterad: 16 maj, 2024