Alla privatlån


Listan över privatlån är uppdaterad:
2024-05-16.
Innehåller annonslänkar
Lendo bästa privatlå topplista
  • Ränta: 4,70% - 33,75%
  • Belopp: 10.000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 privatlån gratis!
  • Jämför kostnadsfritt - Svar inom 1min!
  • Accepterar betalningsanmärkningar!
Till privatlån →
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 6.98%. Ett lån på 200 000 kr kostar då 2032 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 292 653 kr. Ingen start-/aviavgift. 6.77% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2023-10-06. Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 33,75%. Räntespann mellan: 4,70%-33,75%.
Kommentar:
Ägs av Schibsted som även äger Blocket.se, Klart.se och Aftonbladet.

Det du ovan ser här är den stora sammanställningen av alla privatlån som vi listar i våran jämförelse. Tanken med den här listan är att du ska hitta det privatlånet som har lägst ränta för just er eller er. Det är dock viktigt att förstå att det bästa privatlånet för just dig eller er inte behöver finnas i listan. Utan det är en bra start för en jämförelse. Vi försöker göra jämförelsen så bred som möjligt men långivare och jämförelsetjänster vi tycker är bra.

Privatlån är nämligen ofta väldigt individuella. Det vill säga du kan få sämre ränta än din kompis hos samma långivare exakt samtidigt. Det gör att man inte kan säga att det bästa lånet är ett och samma. Det vi gör är att vi försöker ta fram de mest populära. För vi tror att det visar vilka lån som är bäst för de allra flesta. Men det är viktigt att förstå att det inte behöver vara det för dig. Antingen hittar du det bästa lånet för just dig här nedan eller så finns det någon annanstans. Men vi tror det här är en väldigt bra start.

Privatlånsguiden är en del av Svenska Lånenätverket. Vårt mål är att svenska befolkningen ska jämföra lån mer och där med få billigare ränta och bättre villkor. Vårt namn är våran vision. Det är viktigt att förstå att det bästa privatlånet för någon annan inte behöver vara det för dig. Lista ska bara ses som en bra start för din jämförelse.


Hur väljer man rätt privatlån 2024?

Att välja rätt privatlån är att ta det som är bäst för just dig. Det har har bäst villkor och bäst EFFEKTIV ränta för just dig. För med privatlån kan det nämligen skilja enormt mycket beroende på vem du är som ansöker om lånet. Att det kan skilja så mycket som dubbla kostnaden mellan personer är inte ovanligt. Därför är det väldigt viktigt att du jämför och inte tar första lånet du hittar. Det kan du spara mycket pengar på att göra. Pengar du kan lägga på mycket roligare saker än ränta till en långivare.

Räkna exempel på Privatlån:

Om du tar ett lån på 100.000kr som du ska betala tillbaka på 5år så kan det se ut så här: Effektiv ränta på 5,69% gör att du måste betala tillbaka totalt 115.444kr. Detta med återbetalning under 60 månader där första fakturan bara är ränta och ingen amortering. Sedan blir det du ska betala per månad 1941kr. Detta med förutsättningen att räntan inte höjs under dessa 5år.

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån är ett lån som har många olika namn till och börja med. Till exempel konsumtionslån, sms-lån, snabblån, blancolån och billån utan kontantinsats till exempel. Det är helt enkelt ett lån där du inte lämnar något som säkerhet för att du ska få låna pengar. Det är bara en kreditprövning som ligger till grund om du får låna pengar eller inte. Och det långivaren då gör är att helt enkelt se om dom tror du kan betala tillbaka lånet eller inte. Och hur stor risk det skulle vara att låna ut pengar till dig. Hur större risk desto högre ränta brukar det i regel vara.


Om Alla privatlån

Privatlånsguiden är namnet vi valt för att DU ska lära dig hitta det bästa privatlånet 2024. Det är inte ens säkert att du kan hitta det genom att jämföra här och det är viktigt att du är medveten om det. Vi försöker få svenska folket att lära sig jämföra mer när det gäller lån. För att genom att jämföra den effektiva räntan så kan du enkelt se om du kan spara pengar eller inte.

Kontakta oss

Hittar du något fel i listan får du gärna tipsa om det under Kontakta oss. Vi kan inte hjälpa dig med något om några lån utan vi erbjuder enbart en sida där vi listar lån för att försöka få fler att jämföra lån och se att det finns många alternativ. Mycket mer än vi listar här till och med.


Senast uppdaterad: 25 januari, 2024