Bästa låneförmedlaren?


Listan över privatlån är uppdaterad:
2024-05-16.
Innehåller annonslänkar
Lendo bästa privatlå topplista
  • Ränta: 4,70% - 33,75%
  • Belopp: 10.000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 privatlån gratis!
  • Jämför kostnadsfritt - Svar inom 1min!
  • Accepterar betalningsanmärkningar!
Till privatlån →
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 6.98%. Ett lån på 200 000 kr kostar då 2032 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 292 653 kr. Ingen start-/aviavgift. 6.77% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2023-10-06. Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 33,75%. Räntespann mellan: 4,70%-33,75%.
Kommentar:
Ägs av Schibsted som även äger Blocket.se, Klart.se och Aftonbladet.

Bästa låneförmedlaren är den som jämför det lånet som just du får lägsta räntan hos. För räntan på privatlån är väldigt invididuellt. Det vill säga du kan få en ränta och din kompis kan få en annan – av samma långivare. Så för att veta vad just du får för ränta så måste du ofta skicka in en ansökan. Så det är lika vad gäller låneförmedlare. För den bästa är ju den som tar fram det bästa lånet för just dig. Så tyvärr vet man inte det innan man skickar in ansökan och man vill gärna hålla nere antalet kreditupplysningar eftersom det kan göra att man får svårare att låna pengar och dessutom får sämre ränta. Så att jämföra mängder av privatlån är allt annat än lätt.

En låneförmedlare är bra eftersom den ofta bara tar en enda kreditupplysning men ofta jämför upp till över 30 långivare och banker. Men om du ska jämföra låneförmedlare så blir det ju samma sak – du kan dra på dig onödigt många kreditupplysningar. Så det man kan göra är att välja den som man känner mest förtroende för. Någon av de största helt enkelt. Men man måste vara medveten om att det kan vara en annan som är bäst för just dig.

Om Bästa låneförmedlaren

Om man ska jämföra privatlån och bestämt sig för att göra det med en låneförmedlare så undrar man säkert vilken låneförmedlare som är bäst. Det är där denna guide kommer in. Vi radar upp sådant som vi tror våra besökare vill jämföra och sedan är det upp till besökaren att se vilket lån som är bäst för just hen.


Senast uppdaterad: 25 januari, 2024