Bästa räntan på privatlån?


Listan över privatlån är uppdaterad:
2024-05-16.
Innehåller annonslänkar
Lendo bästa privatlå topplista
  • Ränta: 4,70% - 33,75%
  • Belopp: 10.000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 privatlån gratis!
  • Jämför kostnadsfritt - Svar inom 1min!
  • Accepterar betalningsanmärkningar!
Till privatlån →
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 6.98%. Ett lån på 200 000 kr kostar då 2032 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 292 653 kr. Ingen start-/aviavgift. 6.77% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2023-10-06. Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 33,75%. Räntespann mellan: 4,70%-33,75%.
Kommentar:
Ägs av Schibsted som även äger Blocket.se, Klart.se och Aftonbladet.

Bästa räntan på privatlån kan du bara hitta genom att jämföra. För det svåra är att det lånet som har lägst ränta för din kompis eller sambo inte behöver vara det billigaste för dig. Därför måste du själv alltid jämföra själv för att hitta det med bästa räntan just nu för just dig. Så se till att verkligen jämföra innan du bestämmer dig för vilket lån du ska ta.Alltid effektiva räntan för att jämföra privatlån

Och det viktigaste är att du jämför den effektiva ränta eftersom den är gjord just för att jämföra. Den effektiva räntan tar nämligen med alla kostnar för lånet och räknar ihop den till en ränta. Det kan till exempel vara ränta + uppläggningsavgift + aviavgifter varje månad. För annars riskerar ett lån med låg ränta men höga avgifter i övrigt se billigare ut än ett lån helt utan avgifter men lite högre ränta. Därför finns den effektiva räntan så du ska få en mer rättvis jämförelse.


Om Bästa räntan på privatlån

Sidan Bästa räntan på privatlån skapade vi för att försöka tipsa om saker man kan göra för att hitta den bästa räntan. Och då med fokus på privatlån alltså. Du hittar starten på våran guide på startsidan. Sedan kan du klicka dig vidare till olika guider kring just det. Men samtliga guider är för att försöka få besökare att jämföra och hitta bästa räntan.

Kontakta oss om Bästa räntan på privatlån

Gå in under Kontakta oss om du vill kontakta oss angå guiden Bästa räntan på privatlån du precis tagit del av ovan.


Senast uppdaterad: 25 januari, 2024