Jämför blancolån 2024
– Hur hitta bästa blancolånet?


Jämförelsen av privatlån är uppdaterad:
2024-06-21.
Innehåller annonslänkar
Zmarta privatlån jämförelse
  • Ränta: 5,20% – 29,40%
  • Belopp: 10.000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 40 privatlån gratis!
  • Jämför kostnadsfritt - Svar inom 1min!
  • Accepterar betalningsanmärkningar!
Till privatlån →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 år löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,20-29,40%. Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
Recension:
Varje år hjälper Zmarta ungefär 50 000 kunder att jämföra lån och via länken kan du se över 20000 omdömen. Hos Zmarta kan du jämföra privatlån från över 30 långivare och banker. I skrivande stund får vi det till 37 stycken. Men du kan se vilka banker och långivare som jämförs via länken. Zmarta har jämfört lån ända sedan 1999 men då under annat namn.

Blancolån är samma sak som privatlån och lån utan säkerhet och du hittar info om det på startsidan. Om du vill jämföra blancolån har du alltså kommit till rätt sida. För privatlån är exakt samma sak som blancolån. Och både är lån utan säkerhet. Det är mycket viktigt att du verkligen förstår det innan du börjar jämföra. För om du inte vet om det så kommer din jämförelse med smalare.

Blaconlån är precis samma lån som privatlån, lån utan säkerhet och konsumtionslån. Det är alltså bara olika namn på samma typ av lån. Här ovan kan du jämföra blancolån som vi listar här på Bäst Privatlån. Där kan du alltså börja din jämförelse mot vilket lån som erbjuder just dig bäst ränta. Jämför så mycket du bara kan innan du bestämmer dig för vilket lån du vill ta. Kom dock ihåg att försöka hålla nere antalet kreditupplysningar då det kan påverka din ränta negativt och din chans att få låna pengar. Det är bland annat därför jämförelsetjänster av blancolån blivit så populära. Du hittar flera sådana i listan här ovan.Frågor och svar om Blancolån

Här har vi samlat vanliga frågor om blancolån:

Vilket är det bästa blancolånet just nu?

Först och främst måste vi förstå vad som gör ett lån till det bästa. Självklart är det om ett lån är billigt – med så låg ränta som möjligt. Men även att det är ett lån som har bra villkor. Genom att göra vårt stora bäst i test av blancolån så kan du göra jämförelsen själv. Utan vidare erfarenhet av att jämföra tidigare. För vi har som mål att du ska hitta bredaste och bästa jämförelsen här. Där du själv kan ha full kontroll.


Hur hittar man bästa blancolånet 2024?

Vikigt att veta att det inte bara heter blancolån

När du ska ta ett blancolån så är det otroligt viktigt att du vet om att långivare och banker kallar detta lån för olika saker. Till exempel privatlån och lån utan säkerhet är vanligt också. Så om du letar efter blancolån i deras menyer så bör du även hålla ögonen öppna för privatlån och lån utan säkerhet. Även konsumtionslån kan förekomma även hos de större bankerna och långivarna. Sedan är det även vanligt att man mer nischar in lån till vad man kan använda det till. Men det är fortfarande ett blancolån som man kan använda till vad man vill. Exempel på det är samlingslån där man samlar lån och krediter, renoveringslån där man lånar till nytt köp eller badrum och billån utan kontantinsats. Så tänk på det när du jämför.

Blancolån


Om guiden Blancolån

Vi som skrivit guiden Blancolån driver sidan Privatlånsguiden som du just nu befinner dig på. Vi heter Svenska Lånenätverket och driver sajter inom privatekonomi i Sverige. Vårt mål är att svenska folket ska ha bättre koll över sin egen ekonomi genom att själv veta vad ränta är och hur man jämför lån. Men vi har även sajter inom att spara pengar för att ta tag i sin ekonomi själv.

Kontakta oss

Hittar du något som inte stämmer i guiden Blancolån blir vi väldigt glada om du vill säga det till oss så vi kan fixa det så snabbt som möjligt. Du kan enkelt och snabbt göra det under kontakta oss. Vi försöker alltid svara så snabbt som möjligt och gör det oftast inom en vecka – men ännu oftare inom ett dygn.


Senast uppdaterad: 5 juni, 2024