Fördelar och nackdelar med Lendo


Jämförelsen av privatlån är uppdaterad:
2024-06-21.
Innehåller annonslänkar
Zmarta privatlån jämförelse
  • Ränta: 5,20% – 29,40%
  • Belopp: 10.000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 40 privatlån gratis!
  • Jämför kostnadsfritt - Svar inom 1min!
  • Accepterar betalningsanmärkningar!
Till privatlån →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 år löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,20-29,40%. Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
Recension:
Varje år hjälper Zmarta ungefär 50 000 kunder att jämföra lån och via länken kan du se över 20000 omdömen. Hos Zmarta kan du jämföra privatlån från över 30 långivare och banker. I skrivande stund får vi det till 37 stycken. Men du kan se vilka banker och långivare som jämförs via länken. Zmarta har jämfört lån ända sedan 1999 men då under annat namn.

Lendo är en svensk jämförelsetjänst som hjälper kunder att hitta de bästa lånealternativen på marknaden. Tjänsten fungerar som en mellanhand mellan kunden och långivarna, vilket kan spara tid och pengar åt kunderna. I denna artikel kommer vi att titta närmare på fördelarna och nackdelarna med Lendo.Fördelar med Lendo:

Ingen kostnad för kunden

Lendo tar inte ut någon avgift från kunden för att använda deras tjänst. Istället tar de en provision från långivarna när en kund väljer att ta ett lån genom Lendo.

Enkel och snabb ansökningsprocess

En av de största fördelarna med Lendo är den enkla och snabba ansökningsprocessen. Istället för att själv behöva söka igenom flera olika långivare och jämföra villkor och räntor, kan kunderna fylla i en ansökan på Lendos hemsida och få flera erbjudanden från olika långivare.

Stort utbud av långivare

Lendo samarbetar med över 30 olika långivare, vilket ger kunderna tillgång till ett brett utbud av lånalternativ. Genom att samarbeta med flera olika långivare kan Lendo också erbjuda konkurrenskraftiga priser och villkor.

Personligt anpassade erbjudanden

När en kund har fyllt i en ansökan på Lendos hemsida och fått flera erbjudanden från olika långivare, kan de jämföra villkoren och räntorna för att hitta det bästa alternativet för dem. Lendo tar hänsyn till kundens ekonomiska situation och behov för att ge personligt anpassade erbjudanden.

Nackdelar med Lendo:

Inte alla långivare är inkluderade

Även om Lendo samarbetar med över 30 olika långivare, finns det fortfarande långivare som inte är inkluderade i deras tjänst. Detta kan innebära att vissa kunder kan missa möjligheter till bättre lånealternativ.

Begränsningar för små lån

Lendo har vissa begränsningar när det gäller små lån, vilket kan innebära att kunder som söker mindre belopp kanske inte kan använda deras tjänst.


Sammanfattning av Fördelar och nackdelar med Lendo

Sammanfattningsvis kan Lendo vara en användbar tjänst för kunder som söker lån och vill ha tillgång till ett stort utbud av långivare och personligt anpassade erbjudanden. Men det finns också vissa nackdelar. Som med alla lån är det viktigt för kunderna att noga undersöka och jämföra alternativen innan de tar några beslut.


Senast uppdaterad: 25 januari, 2024