Jämför privatlån


Listan över privatlån från Svenska Lånenätverket är uppdaterad 2023-09-28.
Innehåller annonslänkar
Privatlån Enklare
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 privatlån gratis!
  • Acceptera säkert med BankID!
  • Ansök helt gratis!
Till privatlån »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


Jämför privatlån bör alla göra – men varför kanske du frågar? Ja för privatlån skiljer otroligt mycket åt. Du kan få ett väldigt dyrt privatlån och ett billigt (vad nu gränsen för billigt privatlån går är upp till dig) – exakt samma dag. Så det gäller att verkligen jämföra innan man bestämmer sig för vilket privatlån som är bäst. Du kan spara MYCKET pengar på att jämföra. Och använder du fördelarna med låneförmedlare kan du jämföra väldigt många lån på bara några timmar. Och det bara enbart en enda kreditupplysning. Vilket är att föredra om du vill håll en bra kreditvärdighet.


Om guiden Jämför privatlån

Jämför privatlån är en guide där jag försöker visa hur man kan jämföra lån online på nätet idag och vad man bör tänka på. Till exempel är det viktigt att jämföra den effektiva räntan för att få en så rättvis jämförelse som möjligt.


Innehåll Jämför privatlån

  • Därför ska du alltid jämföra privatlån
  • Vi vill få flera att jämföra privatlån 2021

Vi vill få flera att jämföra privatlån 2021

Målet med Bäst Privatlån är att få flera att jämföra privatlån 2021. Det gör vi genom att sammanställa data om långivare och ranka dessa i vårt stora bäst i test. Om du vill ha en sida där du får så bra överblick som möjligt över dina alternativ om du planerar att ta ett lån utan säkerhet så hoppas vi kan erbjuda det. Tanken är att du ska jämföra själv och att vi enbart sorterar och presenterar data om långivare som kan vara ett altertiv för dig.

Därför ska du alltid jämföra privatlån

Bolån från sveriges storbanker skiljer sig inte så ofta jätte mycket. Däremot kan privatlån skilja sig enormt mycket. Så även om det är större summor du lånar när du tar ett bolån så brukar skillnaden på privatlån alltså bli större. Det kan till och med vara enormt skillnad om du tar fel lån. Så jämför alltid för att säkerställa så gott det går att du tar ett så billigt privatlån som möjligt. Självklart med så bra villkor som möjligt också. Det vill säga den återbetalningstiden du önskar och så vidare. Kom ihåg att jämföra den effektiva räntan och inget annat. Det är nämligen den som är gjort för att just jämföra banker och långivare mot varandra.


Kontakta oss angå Jämför privatlån – Så gör du det

Om du hittar något fel på Jämför privatlån – Så gör du det så skulle vi bli väldigt glada om du ville kontakta oss och berätta det så vi kan fixa till det. Ibland uppstår det faktafel eftersom vi är människor som redigerar sidorna dagligen året runt. Du kan kontakta oss under Kontakta Bäst Privatlån.