Jämför lån utan säkerhet 2024
– Hur hitta bästa lånet utan säkerhet?


Jämförelsen av privatlån är uppdaterad:
2024-06-21.
Innehåller annonslänkar
Zmarta privatlån jämförelse
  • Ränta: 5,20% – 29,40%
  • Belopp: 10.000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 40 privatlån gratis!
  • Jämför kostnadsfritt - Svar inom 1min!
  • Accepterar betalningsanmärkningar!
Till privatlån →
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 180 000 kr med 10 år löptid, nominell ränta 7,95 % med 0 kr i startavgift/aviavgift blir den effektiva räntan 8,25 %. Totalt belopp att betala 261 497 kr fördelat på 120 avbetalningar ger en månadskostnad på 2 179 kr. Uppdaterat 2023-11-01. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,4 %. Räntespann 5,20-29,40%. Din ansökan skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil.
Recension:
Varje år hjälper Zmarta ungefär 50 000 kunder att jämföra lån och via länken kan du se över 20000 omdömen. Hos Zmarta kan du jämföra privatlån från över 30 långivare och banker. I skrivande stund får vi det till 37 stycken. Men du kan se vilka banker och långivare som jämförs via länken. Zmarta har jämfört lån ända sedan 1999 men då under annat namn.

Lån utan säkerhet är ett privatlån. Det är alltså enbart olika namn. Det är kanske punkt ett för att hitta det bästa privatlånet. Att veta att det är samma typ av lån alltså. Så om du ska ta ett lån utan säkerhet bör du vet att det även kallas för privatlån och blancolån alltså. Det har även flera olika namn utöver det. Men det är de vanligaste. Andra namn kan vara konsumtionslån till exempel. Men det är något förvirrande om du frågar oss. Man bör bestämma tydligare namn för vad lånen ska kallas.

Det är viktigt att påpeka att våran lista över blancolån här ovan inte behöver innehåll det blancolån som är bäst för just dig. Så det gäller att du verklingen jämför för att hitta det bästa lånet för just dig. Jämför den effektiva räntan för att se vilket lån som är billigast för just dig. Men kom ihåg att räntan snabbt kan gå upp så du tar höjd för det. Och se till att även läsa genom villkoren noga och även jämföra dessa.

Lån utan säkerhet är lån där du inte lämnar något i säkerhet för att få låna pengarna. Det kallas även för privatlån, blancolån, smslån, snabblån och konsumtionslån.Blancolån är privatlån

Lån utan säkerhet är alltså både privatlån och blancolån. Vi rekommenderar alla som inte vet det här när dom läser detta att titta in båda guiderna vi precis länkat. För då kan du så så bra överblick att du vet hur du ska jämföra. Annars riskerar du att inte få så billig ränta som du kanske annars hade fått.

Se vilket privatlån som har billigaste räntan just nu

En vanlig fråga som våra besökare ställer är vilket privatlån som är billigast och därför har vi helt enkelt skapat sidan Billigast privatlånet. Så om du vill ta reda på vilket som är det för dig så kan du klicka dig in där och få reda på det snabbt och ofta nästan direkt.

Jämför lån utan säkerhet som med alla lån

Det är väldigt viktigt att jämföra lån utan säkerhet precis som med vilket lån som helst. Det går att spara pengar med lån utan säkerhet då räntan kan skilja sig enormt mycket. Mycket mer än bolån. Så oavsett hur stort lån du ska ta så ska du lägga ner tid att jämföra så du får det bästa lånet för dig.


Om guiden Lån utan säkerhet

Med guiden Lån utan säkerhet vill jag framförallt få fler att förstå vad ett lån utan säkerhet är. Att det är exakt samma typ av lån som privatlån, blancolån, smslån och renoveringslån (i många fall) till exempel. Du ska även själva kunna jämföra lån.

Lån utan säkerhet bild

Kontakta oss

Vi har självklart som mål att innehållet här på Lån utan säkerhet ska vara 100% korrekt men ibland smyger det sig in något fel och då blir vi glada för att ni brukar kontakta oss. Om du hittar något fel kan du snabbt skriva det under kontakta oss. Då kan vi titta över det snabbt och se om vi kan ändra det direkt.


Senast uppdaterad: 30 april, 2024