Samla lån med privatlån 2023


Listan över privatlån från Svenska Lånenätverket är uppdaterad 2023-09-28.
Innehåller annonslänkar
Privatlån Enklare
  • Ränta: 2,95% - 26,50%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1år - 20år
  • Jämför upp till 38 privatlån gratis!
  • Acceptera säkert med BankID!
  • Ansök helt gratis!
Till privatlån »

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


Samla lån med privatlån är det många som gör just nu. Samlingslån har ögat markant de senaste åren och det är låneförmedlarna som gjort väldigt mycket reklam med just samlingslån så det kan nog ha med det att göra bland annat. Sedan har svensken lånat pengar till konsumtion på ett helt nytt sätt också. Idag kan du ta nästan allt på avbetalning när du köper något online på nätet. När du ska köpa något online på nätet så är det svårt att göra köpet utan att få erbjudande att ta det på avbetalning istället för att betala det med egna pengar.

Det gör så klart att många drar på sig väldigt många olika småskulder. Att då samla dessa till ett stort lån med bättre ränta är så klart väldigt lockande och det gör att samla lån och krediter är väldigt vanligt idag. Men ska du jämföra samlingslån bör du vara medveten om att det är privatlån som man ofta använder för att just samla lån och krediter. Så var medveten om det så du får en breddare jämförelse. Så du inte missar billigare ränta på ett lån som inte långivaren kallar för samlingslån men som fungerar som det.

Kontakta oss angå Samla lån med privatlån

Vill du komma i kontakt med oss angå Samla lån med privatlån så kan du enkelt göra det i formuläret som du hittar här.

Om Samla lån med privatlån

Samlingslån är vad vi sett alltid ett privatlån. Det går så klart samla lån genom att belåna bostaden men långivare som marknadsför just samlingslån har vad vi sett 100% varit ett privatlån. Vet du något annat får du gärna tips oss om det under Kontakta oss. Hur som helst så vet för få det här tycker vi. Det gör att många riskerar att enbart jämföra just samlingslån och inte privatlån också. Därför skapade vi den här guiden.